REFERENTIES

— Conny de Haan,

Adviseur P&O

Mozaïek Wonen

“Wat is iemand in de basis voor mens? Wat voor stijl heeft hij/zij, ook binnen een team? Inzicht hierin voegt absoluut wat toe, ook om een meer divers team te krijgen met mensen die elkaar kunnen aanvullen. Je hebt vaak al een bestaand team en wat erbij komt, moet wel matchen." Conny de Haan werkte met de DISC, maar is overgestapt naar de Company Stars omdat deze sterker is en is zeer tevreden over het diepgaande inzicht in medewerkers en sollicitanten die zij door de rapportage verkrijgt.

— Patrick Vanwersch,

Exploitatie Manager

De Haan Minerale Oliën B.V.

“Sinds februari maken wij gebruik van Company stars van Deen, een snelle en goede test die ons perfect inzicht geeft of wij de juiste kandidaat binnen halen, maar ook of wij binnen onze organisatie mensen hebben welke kunnen doorstromen naar een hoger niveau. Behalve inzicht in het type persoon (door middel van kleurencombinaties) zie je ook goed of iemand goed om kan gaan met een stressvolle situatie. Wat in onze branche essentieel is.”

— Hans Limburg,

Eigenaar en oprichter

Argentrade International B.V.

"Voor werving en selectie van onze traders en shipping managers gebruiken wij naar tevredenheid de online Company Stars test. Vooral inzicht in sales stijlen, is iemand een hunter of een farmer,  is interessant. Daarnaast wordt er helder , in  1 oogopslag in het selectie diagram, de mate waarin 14 competenties bij de kandidaten aanwezig zijn, weergegeven. Naast de Company Stars test gebruiken wij ook de intelligentiemodule om een compleet beeld van de kandidaat te verkrijgen."

CONTACT

BEZOEKADRES

Company Stars

Botersloot 163

3011 HE Rotterdam

CONTACT
t: 010-4770288

e: info@companystars.nl

SOCIAL MEDIA

  • Black Facebook Icon

© 2019 by Company Stars